YIPCAREER

YIPCAREER Nedir?

YIPCAREER, Yeme İçme Profesyonelleri Derneği’nin sadece bu sektörde çalışan ve işverenlere özel “kariyer platformu”dur. İşverenler ve iş arayanların buluştuğu bir pazaryeri portalı olarak hizmet verir.

YIPCAREER’ın Diğer İş Arama Sitelerinden Ne Farkı Var?

YIPCAREER standart iş arama sitelerinden ve uygulamalarından çeşitli yönleri ile ayrılır:

• Lokasyon bazlı iş aramaya ve eleman bulmaya olanak tanır. Örneğin iş arayan bir barista, barista arayan bir işletmenin yakınlarındayken bu durumdan habeerdar edilir. Benzer şekilde işletme de, yakınlarda iş arayan bir barista olduğu konusunda bilgilendirilir. Böylece, hızlı ve etkin istihdam sağlanır.
  • YIPCAREER sadece yeme-içme sektörüne ve üyelerine hizmet sunduğu için, taraflar çok daha etkili ve hızlı bir şekilde sonuç alırlar. İş arayanlar gereksiz ilanlar arasında kaybolmaz, hedeflerine en kısa sürede ulaşır. İşverenler ise yüksek bedeller ödemeden, daha az maliyetle ve daha hızlı bir biçimde aradıkları personeli işe alabilirler.
  • YIPCAREER salt ilan yayımlanan bir site ve uygulama değildir. Sektörün ihtiyaçlarını yakından bilen bir uzmandır. İşletmelerin en çok sıkıntı duydukları alanlara özel işgücü ilanlarının yayımlanmasına ön ayak olur. Böylece hem işletmeler ihtiyaçlarını hedefi onikiden vurarak karşılarlar, hem de iş arayanlar sahip oldukları özellikleri hangi alanlara doğru geliştirmeleri gerektiğini kısa sürede anlarlar.
  • YIPCAREER Kurumsal Üyeler’in talebi doğrultusunda, ilgili alanlarda YİP’in Bireysel Üyeleri’ne spesifik konularda ücretsiz eğitimler açarak, iş gücünü ve işvereni tek bir platformda buluşturur. Örneğin Bartender’a ihtiyaç duyan üye işletmelerin bu ihtiyacını karşılamak için, bu konuda iş garantili hızlandırılmış eğitimler düzenler.

YIPCAREER Ne Zaman Aktif Hale Gelecek?

Planımız, 2019 yılının sonunda YIPCAREER’i hem web sitesi hem de uygulama olarak hayata geçirmek. Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız projenin detaylarını buradan ya da sosyal medya hesaplarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.