YIPAPP

YIPAPP Nedir?

YIPAPP, sadece Yeme İçme Profesyonelleri Derneği Üyeleri’nin kullanımına açık olan, dernek işlemlerini, dernekle ilgili haberleri, bültenleri ve duyuruları alabilecekleri bir “mobil uygulama”dır. Bunlara ek olarak, Dernek Üyesi işletmelerde ve mecralarda yalnızca Dernek Üyeleri’ne sunulan avantajlardan faydalanabilmek için kullanılacak bir sadakat programı uygulaması olarak da hizmet verecektir.

YIPAPP Dernek Üyeleri’ne Hangi Avantajları Sağlar?

• YIPAPP tedarikçinin, potansiyel müşterisi olan işletmelere; işletmelerin de bireysel ve diğer kurumsal üyelere indirim, öncelik, ayrıcalık ve sadakat kavramları çerçevesinde avantajlar sağlar.
  • YIPAPP sayesinde üyeler dernekle iletişim kurabilir, dernek işlemlerini sorunsuzca gerçekleştirebilirler.
  • Kurumsal üyeler iş hacimlerinde artış sağlarken, bireysel üyeler YİP’in bir parçası olmanın ayrıcalığını hissederler.
  • YIPAPP, Dernek’in düzenlediği veya partneri olduğu organizasyonlara ücretsiz giriş hakkı sağlar. Örneğin, düzenlenen yarışmalara katılım ücreti ödenmez; eğitim, panel, kongre, konferans vb. etkinliklere ücretsiz katılım hakkı sağlar.

YIPAPP Ne Zaman Hayat Geçecek?

Yazılım ekibinin üzerinde çalışmaları devam ettirdiği YIPAPP, 2020 yılının 2. yarısında hayata geçmiş olacak.