GASCONFAIR

GASCONFAIR Nedir?

GASCONFAIR, yeme içme endüstrisi’nin tüm işkollarını bir araya getiren, bir etkinlik ve fuar organizasyonudur.

YİP’in Bu Etkinlikteki Rolü Nedir?

GASCONFAIR’i düzenleyen organizatör firma ile yapılan protokol çerçevesinde YİP, etkinliğin bazı bölümlerinin organizasyonunu gerçekleştirmekte; bilgi birikimini ve deneyimlerini organizasyonla paylaşmaktadır.

GASCONFAIR Etkinlikleri Kapsamında YİP Üyelerine Ne Gibi Avantajlar Sunulmaktadır?

GASCONFAIR’in yarışma organizasyonlarını üstlenen YİP, üyeleri için aşağıdaki avantajları sağlamaktadır:

• Tüm GASCONFAIR yarışmalarında ücretsiz katılım hakkı.
    • Üyelerimiz dilerse birden fazla yarışmaya ücretsiz olarak katılabilmektedirler. GASCONFAIR’in mevcut uygulamaları çerçevesinde bir yarışmacı adayı katılmak istediği ve başvurduğu her yarışma için ayrı ayrı katılım ücreti ödemektedir. YİP Üyeleri ise yıllık üyelik ödentilerinin ödenmiş olması koşuluyla, istedikleri sayıda yarışmaya ücretsiz olarak katılabilirler.
  • Ücretli etkinliklere herhangi bir ücret ödemeden katılım hakkı.
    • GASCONFAIR’in atölye, seminer ve konferans gibi ücretli bölümlerinin tamamı YİP Üyeleri için ücretsizdir.

GASCONFAIR ve Yarışmalarla İlgili Nereden Bilgi Alabilirim?

GASCONFAIR’in web sitesi olan www.gasconfair.com adresini ziyaret ederek, gerekli tüm bilgilere erişebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.